Menu
 • nl
 • en
 • de

Het bureau

Wammes Communicatie is een jong bedrijf opgericht in 2015 door Maryam van der Meer. Op latere leeftijd is zij communicatiemanagement gaan studeren aan de ‘oudste’ communicatieopleiding die Nederland rijk is. Met passie en doorzettingsvermogen wordt ieder vraagstuk op een no-nonsense manier in schema gebracht, waarbij betrouwbaarheid, betaalbaarheid en professionaliteit sleutelwoorden zijn. Door een goede samenwerking met enthousiaste en gemotiveerde collega’s uit diverse disciplines streven wij naar het beste resultaat voor de opdrachtgever.

Missie

“Voldoen aan de doelstelling van de opdrachtgever”

Wammes communicatie levert diensten zoals de opdrachtgever dat wil, met goede feedback, met respect voor iedereen, tegen concurrerende tarieven. Doordat we veel samenwerken kunnen we per opdracht variëren door de inzet van goed opgeleide, gemotiveerde en enthousiaste interim-specialisten.

Doordat we zo flexibel zijn, kunnen we per opdracht de juiste mensen combineren om zo te streven naar het beste resultaat. Hierdoor willen wij bijdragen aan goede dienstverlening die boven de verwachting van de opdrachtgever uitstijgt.

Visie

Door communicatie de wereld het bedrijf, de identiteit verbeteren, de wereld er een klein beetje beter uit laten zien.

Kernwaarden

 • No-Nonsense
  Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
 • Passie
  De professionals van Wammes Communicatie hebben passie voor het communicatievak
 • Kwaliteit
  Iedere opdrachtgever is voor ons even belangrijk

Meeting Corporate Connection Conference Discussion Concept